شرکت تبلیغاتی ویراتـوس

مجری تبلیغات محیطی و مجازی

ثبت شرکت ، برندینگ و ثبت اختراع

ثبت شرکت (فوری) با کمترین هزینه

اگر قصد دارید کسب و کارتان را به صورت حرفه ای ادامه دهید و از مزایا و فرصت های قانونی استفاده بهینه داشته باشید، ثبت شرکت صحیح ترین انتخاب شما خواهد بود. شرکت تبلیغاتی ویراتوس ، با تخصصی ترین تیم اجرایی در زمینه ثبت همراه شماست تا بتوانید در کمترین زمان ممکن ، دقیق ترین فرآیند ثبت کسب و کارتان را تجربه کنید. بیش از یک دهه تجربه تخصصی در حوزه ثبت . شرکت تبلیغاتی ویراتوس ، ضامن موفقیت شما در این امر خواهد بود. کافی است با ما تماس بگیرید !

10369534 4464635 1 11zon 3 11zon

مراحل ثبت شرکت

مراحل ثبت شرکت

اگر وقت کافی و مناسب جهت طی کردن مراحل اداری را ندارید …

می توانید از آغاز تا پایان و ثبت روزنامه رسمی کسب و کار خود را به ما بسپارید .

شرکت تبلیغاتی ویراتوس تا به امروز توانسته بیش از یکصد ثبت شرکت موفق را در کمترین زمان ممکن اجرا نماید .

مراحل ثبت شرکت حضوری

ثبت و راه اندازی شرکت همچون دیگر کارهای اداری شامل روال و فرآیند قانونی است که لازمه آن تکمیل فرم و ثبت اطلاعاتی در سامانه ثبت شرکت ها است و با توجه به پیچیدگی هایی که دارد ممکن است زمان زیادی از شما بگیرد. از طرفی برای گذراندن این مراحل نیاز به دقت و تمرکز بالایی می باشد، بنابراین پیشنهاد می شود ثبت شرکت خود را به کارشناسان شرکت تبلیغاتی ویراتوس واگذار کنید که با حداقل هزینه و در کوتاه ترین زمان ممکن مراحل ثبت را انجام دهند .

  1. تکمیل فرم های مربوط به اطلاعات شخصی : ابتدا از طریق سامانه ثبت شرکت از بخش پذیرش و تکمیل اطلاعات لازم، جهت ثبت و راه اندازی شرکت درخواست می دهید.
  2. انتخاب نوع شرکت و ارائه نام : ابتدا نوع شرکت را مشخص می کنید و سپس 5 نام پیشنهادی متناسب با موضوع فعالیت شرکت و مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ارائه کنید که پیش از این ثبت نشده باشد؛ برای بررسی تکراری نبودن نام انتخابی می توانید از سایت و سامانه های مختلف از جمله  پایگاه اطلاعاتی شناسه ملی اشخاص حقوقی کشور کمک بگیرید.
  3. انتخاب موضوع فعالیت شرکت و مجوزهای مربوطه : در این مرحله موضوع فعالیت، نوع فعالیت، وضعیت مجوزها و مدت فعالیت را با در نظر گرفتن محدود یا نامحدود بودن آن انتخاب کنید. در صورتی که موضوع فعالیت شما نیاز به ارائه توضیحات دارد، در این مرحله شرح توضیحات را ارائه کنید و با تایید آن به صفحه اطلاعات مرکز اصلی می رسید.
  4. مشخصات شرکت را تکمیل کنید : در این بخش اطلاعات اصلی مشخصاتی همچون کدپستی، شماره تلفن، آدرس پست الکترونیکی، شماره دورنگار، آدرس و… ارائه می شود.
  5. نوع سرمایه و مقدار آن را مشخص کنید : پس از تکمیل اطلاعات مقدار سرمایه و نوع آن را مشخص کنید، سرمایه نقدی و غیرنقدی، سهام با نام و بدون نام، ارزش ریالی سهام و همچنین میزان مالیات شرکت نیز در همین مرحله تعیین می شود، مقدار دو هزارم از کل سرمایه به عنوان مالیات در نظر گرفته می شود، پس هرچه میزان سرمایه بیشتر شود مالیات نیز به تبع بالا می رود.
  6. اطلاعات شخص حقیقی یا حقوقی را تکمیل کنید : اشخاص حقیقی و حقوقی افرادی هستند که در شرکت دارای سمت مشخصی می باشند، برای شخص حقیقی اطلاعات شخصی و برای شخص حقوقی نیز مواردی همچون شناسه ملی و… درخواست شده که حتما تاکید می شود با دقت تکمیل کنید.
  7. اطلاعات ثبت کنید : در مرحله هفتم ثبت اطلاعات، حذف و انصراف برای شما فعال می شود که ثبت اطلاعات به منظور ذخیره اطلاعات، حذف اطلاعات، اطلاعات وارد شده در این صفحه را حذف می کند و انصراف نیز نشان دهنده منصرف شدن از تغییر اطلاعات می باشد که برای رفتن به مرحله بعد ثبت اطلاعات را انتخاب کنید. همچنین پس از گذراندن مراحل اشاره شده لازم است، اطلاعات سرمایه و سهام همان شخص که در صفحه اشخاص ارائه و ثبت کرده اید را در کادر مربوطه تکمیل کنید.
  8. سمت شخص در شرکت را تعیین کنید : سمت اشخاص در شرکت یا موسسه را تعیین کنید، مدیرعامل، رئیس هیئت مدیره و… از جمله سمت های مهم در شرکت هستند که همراه با تاریخ سمت تعیین می شوند و تاریخ پایان اعتبار نیز از زمان شروع سمت مشخص می شود. علاوه براین لازم است وضعیت حق امضا را نیز برای اشخاص تعیین کنید.
  9. ثبت شعبه شرکت را انجام دهید : در صورتی که برای شرکت یا موسسه نیاز به ثبت شعبه وجود دارد، در صفحه مربوطه اطلاعات لازم را وارد کنید و در بخش مرتبط با سمت اشخاص در شعب نیز سمت شخص و مدت اعتبار تعیین می شود؛ سپس با ورود به صفحه روزنامه “روز شروع سال مالی” و “ماه شروع سال مالی” را نیز تعیین و تکمیل کنید و اطلاعات روزنامه مربوط به شرکت نیز از فهرست روزنامه شرکت تعیین می شود.
  10. اظهارنامه و اساسنامه شرکت را تکمیل کنید : در این مرحله که جزو مراحل نهایی ثبت شرکت است، اظهارنامه و اساسنامه شرکت که با نهایت دقت تنظیم شده است را بارگزاری و آپلود کنید.
  11. با توجه به نوع شرکت مدارک را تکمیل کنید : با توجه به عنوان و موضوع انتخاب شده برای شرکت، مدارک لازم را تکمیل کنید. در قسمت مشخص شده برای صورتجلسه دقت کنید که به صورت کامل ارائه شود، زیرا ناقص بودن یا عدم مطابقت متن صورتجلسه با نسخه اصل در قسمت تعیین شده سبب رد پذیرش و برگشت اصل صورتجلسه می شود . در صورت صحیح بودن تمامی اطلاعاتی که در سیستم ثبت کرده اید، در مرحله نهایی سیستم تایید پذیرش را ارائه می کند و حتما لازم است به صورت دقیق توسط متقاضی مطالعه شود و تمامی مراحل ثبت و تصمیمات مربوط به شرکت را با استفاده از کد رهگیری که سیستم به شما می دهد پیگیری کنید . پس از تکمیل اطلاعات و پذیرش اینترنتی از طریق سامانه، لازم است نسخه های اصلی صورتجلسه و مدارک درخواست شده از طریق باجه پست به صورت سفارشی به آدرس ذکر شده ارسال کنید.
  12. بررسی وضعیت ثبت شرکت : پس از تکمیل فرم و ارسال آن به اداره ثبت شرکت در صورت وجود نقص در صورتجلسه، ابلاغیه جهت رفع نقص ارسال می شود و در صورتی که صورتجلسه تایید شود، جهت صدور آگهی به دفتر روزنامه ارسال خواهد شد و در صورت رد صورتجلسه نیز به صورت کامل به متقاضی اطلاع داده می شود تا صورتجلسه جدید تنظیم شود.

انواع شرکت

قانون تجارت، با در نظر گرفتن تنوع فعالیت‌های اقتصادی، انواع شرکت‌ها را به رسمیت می‌شناسد. هر یک از این شرکت‌ها، با ویژگی‌ها و ساختار خاص خود، برای نوع خاصی از فعالیت‌ها مناسب هستند. انتخاب نوع شرکت، گامی مهم در مسیر موفقیت هر کسب و کار محسوب می‌شود. قانون تجارت جمهوری اسلامی ایران، در ماده 20، به معرفی 7 نوع شرکت تجاری می‌پردازد.

  1. شرکت سهامی : شرکت سهامی نوعی شرکت تجاری است که سرمایه آن به سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام به مبلغ اسمی سهام آن‌ها محدود می‌شود. این نوع شرکت، صرف نظر از موضوع فعالیت، به عنوان شرکت بازرگانی شناخته می‌شود. حداقل تعداد شرکا در شرکت سهامی سه نفر است و این نوع شرکت به دو دسته عام و خاص تقسیم می‌شود.
  2. شرکت با مسئولیت محدود : شرکت با مسئولیت محدود، یکی از انواع شرکت‌های تجاری است که بین دو یا چند نفر برای امور تجارتی تشکیل می‌شود. در این نوع شرکت، هر یک از شرکا تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت هستند. از مهمترین مزایای این نوع شرکت ها می توان به محدود بودن مسئولیت هریک از شرکا در قبال تعهدات شرکت و تاسیس و راه اندازی ساده آن اشاره کرد.
  3. شرکت تضامنی : شرکت تضامنی نوعی شرکت تجاری است که بین دو یا چند نفر برای انجام امور تجارتی تحت نامی خاص تشکیل می‌شود. در این نوع شرکت، مسئولیت شرکا در قبال تعهدات شرکت تضامنی و دیون آن نامحدود و مشترک است. به عبارت دیگر، اگر دارایی شرکت برای پرداخت تمام بدهی‌ها کافی نباشد، هر یک از شرکا به طور جداگانه و تا سقف تمام اموال خود، مسئول پرداخت تمام قروض شرکت هستند.
  4. شرکت مختلط غیر سهامی : گاهی در دنیای تجارت، نیاز به همکاری بین افراد با تعهدات و سطوح ریسک‌پذیری متفاوت می باشد. در این شرایط، شرکت مختلط غیر سهامی می‌تواند راه حلی مناسب باشد. این نوع شرکت، ترکیبی از شرکت تضامنی و شرکت با مسئولیت محدود است که مزایای هر دو نوع شرکت را به همراه دارد. در شرکت مختلط غیر سهامی، حداقل یک شریک ضامن وجود دارد که مسئولیت تمام تعهدات شرکت را بر عهده دارد. این شریک مانند شرکت تضامنی، با تمام دارایی خود، حتی اموال شخصی، ضامن بدهی‌های شرکت است. در مقابل، شرکای دیگر با مسئولیت محدود، فقط تا میزان سرمایه‌گذاری خود در شرکت مسئولیت دارند.
  5. شرکت مختلط سهامی : شرکت مختلط سهامی، نوعی شرکت تجاری است که از ترکیب دو نوع شرکت سهامی و تضامنی تشکیل می‌شود. این شرکت، مزایای هر دو نوع شرکت را به همراه دارد و برای برخی از کسب و کارها، انتخابی ایده‌آل محسوب می‌شود. در این شرکت ها سرمایه شرکای سهامی به صورت سهام تبدیل می شود و مسئولیت آن نیز به اندازه سرمایه آن ها در شرکت است؛ اما شریک ضامن شخص یا اشخاصی هستند که سرمایه آن ها به سهام تبدیل نشده و مسئول تمام قروضی هستند که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت ایجاد شود.
  6. شرکت نسبی : شرکت نسبی، نوعی شرکت تجاری است که بین دو یا چند نفر برای انجام امور تجارتی تحت اسمی خاص تشکیل می‌شود. در این نوع شرکت، مسئولیت هر یک از شرکا به نسبت سرمایه‌ای است که در شرکت گذاشته‌اند. در صورت عدم کفایت دارایی شرکت نسبی برای پرداخت تمام قروض، هر یک از شرکا به نسبت سرمایه‌شان، مسئول پرداخت بدهی‌های شرکت خواهند بود. تا زمانی که شرکت منحل نشده، طلبکاران باید مطالبات خود را از خود شرکت طلب کنند. پس از انحلال شرکت، طلبکاران می‌توانند با رعایت قانون تجارت، به صورت جداگانه به هر یک از شرکا مراجعه کنند.
  7. شرکت تعاونی تولید و مصرف : شرکت تعاونی تولید، نوعی تشکل اقتصادی است که توسط گروهی از افراد با تخصص‌های مشابه تشکیل می‌شود. هدف این شرکت، تولید و فروش کالا یا خدمات به صورت مشترک و با اتکا به توان و سرمایه اعضا است. طبق ماده 190 قانون تجارت: “شرکت تعاونی تولید شرکتی است که بین عده ای از ارباب حرف تشکیل می شود و شرکای مشاغل خود را برای تولید و فروش اشیا یا اجناس به کار می برند.”
 
شرکت تبلیغاتی ویراتوس